FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog prometne nesreće zatvorena Jadranska magistrala kod Podstrane

ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće koja se oko 23sata dogodila na Jadranskoj magistrali, u Podstrani, kod hotela "Lav",cesta je zatvorena, pa se promet osobnih vozila odvija prekoŽrnovnice, a teretni preko Šestanovca i Ciste Provo, izvijestio jeHrvatski autoklub u 24 sata.
ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće koja se oko 23 sata dogodila na Jadranskoj magistrali, u Podstrani, kod hotela "Lav", cesta je zatvorena, pa se promet osobnih vozila odvija preko Žrnovnice, a teretni preko Šestanovca i Ciste Provo, izvijestio je Hrvatski autoklub u 24 sata.

Mjesto prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između tunela Varoš i Bosiljeva 2, nedavno je sanirano, a promet redovno uspostavljen, dodaje se u izvješću HAK-a.

Do 6 sati ujutro, zbog radova u tunelu Sv. Rok, zatvorena je dionica autoceste A1 Zagreb-Split, od čvora Sv.Rok do Zadra 2. Obilazan smjer prema jugu je čvor Sv.Rok-Gračac-Obrovac-Zadar. Vozila koja dolaze iz Pirovca, isključivat će se s autoceste u čvoru Zadar 2, te također preusmjeravati na cestu za Obrovac i Gračac. Dionica čvor Zadar2-Maslenica bit će otvorena samo za lokalni promet.

Vozače se i dalje upozorava na radove duž autoceste A3 Bregana-Zagreb-Županja, što uključuje i Zagrebačku obilaznicu, gdje su mogući i duži zastoji u vrijeme pojačanog prometa.

Normaliziran je promet teretnih vozila preko Maclja, Bregane i Stare Gradiške, a promet osobnih vozila također teče nesmetano.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙