FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Španjolski prinčevski par ne zna kojeg je spola njihova nerođena beba

MADRID, 22. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Španjolski princprijestolonasljednik Felipe(37) i njegova supruga princeza Letizia(32) ne znaju da li će u studenom dobiti sina ili kćerku, objavio jenedjelju glasnogovornik španjolske kraljevske kuće demantirajućinapise madridskih novina prema kojima prinčevski par očekuje sina.
MADRID, 22. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Španjolski princ prijestolonasljednik Felipe(37) i njegova supruga princeza Letizia (32) ne znaju da li će u studenom dobiti sina ili kćerku, objavio je nedjelju glasnogovornik španjolske kraljevske kuće demantirajući napise madridskih novina prema kojima prinčevski par očekuje sina.

"Prinčevski par nije zanimalo kojeg je spola njihova beba koja će se roditi u studenome", rekao je glasnogovornik. Tvrdnje novina da je Letizia prošla testiranja koja jednoznačno utvrđuju spol djeteta odbacio je kao sasvim izmišljene.

Felipe i Letizia u nedjelju su proslavili prvu godišnjicu braka. Svečanosti su upriličene u krugu obitelji. Prijestolonasljednik i bivša televizijska voditeljica oženili su se prije točno godinu dana na spektakularnom vjenčanju u madridskoj katedrali Almudena pred nekoliko stotina uzvanika iz kraljevskih i plemenitaških dinastija iz cijele Europe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙