FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počinje drugi "VG Auto Show"

ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Na drugom velikogoričkom sajmuosobnih, sportskih i gospodarskih vozila, motorkotača i opreme "VGAuto Show", od danas do nedjelje 22. svibnja izlagat će 35 izlagača,15 auto kuća, a ukupno se predstavlja 120 modela vozila.
ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Na drugom velikogoričkom sajmu osobnih, sportskih i gospodarskih vozila, motorkotača i opreme "VG Auto Show", od danas do nedjelje 22. svibnja izlagat će 35 izlagača, 15 auto kuća, a ukupno se predstavlja 120 modela vozila.

Organizator sajma, koji se održava na 12.500 četvornih metara prostora Unikomerca na zapadnom ulazu u Veliku Goricu, je VG grupa, a suorganizatori osiguravajuća kuća Euroherc i Radio Velika Gorica.

Posebno mjesto na sajmu imaju financijske institucije, banke, leasing kuće i osiguravatelji.

Predviđeno je nekoliko premijera i pretpremijera, primjerice hrvatska pretpremijera Chrysler Grand Cherokeea te premijere Mistubishi Colta ZCZ3 i Opel Astre GTC. Bit će promovirani i novi Mercedes CLS, Volkswagen Passat, Renault Modus, Ford Focus i drugi modeli.

Posjetitelji uz razgledavanje automobila, probne vožnje i konkretne ponude, mogu dobiti informacije o tehničkim karakteristikama te načinima i uvjetima kupnje i financiranja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙