FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: prijavljena 25-godišnja svodnica

ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Policija je prijavila 25-godišnjuZagrepčanku zbog sumnje da je bila svodnica dvjema djevojkama, koje sujoj za uzvrat davale pola zarade od prostitucije, izvijestila je danaszagrebačka policija.
ZAGREB, 19. svibnja 2005. (Hina) - Policija je prijavila 25-godišnju Zagrepčanku zbog sumnje da je bila svodnica dvjema djevojkama, koje su joj za uzvrat davale pola zarade od prostitucije, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Odjel organiziranog kriminaliteta zagrebačke policije 25-godišnjakinju tereti da je početkom siječnja ove godine unajmila stan na Donjim Sveticama i objavila oglase u kojima je tražila djevojke za pružanje seksualnih usluga.

Na oglas su se 9. travnja javile dvije djevojke, stare 25 i 23 godine, s kojima je navodna svodnica dogovorila da će se brinuti za plaćanje najamnine i režija te traženje mušterija, za što bi joj one trebale davati polovicu zarade. Djevojke su na to pristale i krenule u "posao", tvrdi policija.

U unajmljenom stanu povremeno je seksualne usluge pružala i svodnica. Policija procjenjuje da je ona od početka siječna do sredine travnja prostitucijom zaradila 8.000 kuna, dok su druge dvije djevojke samo u dva dana, od 11. do 13. travnja, zaradile oko 4.000 kuna, od čega su polovicu dale "gazdarici".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙