FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić sa sindikalnim predstavnicima o "Sljemenu"

ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Stjepan Mesić primio jedanas predstavnike sindikata "Sljemena", koji su ga izvijestili odosadašnjim pregovorima o isplati njihovih tražbina, priopćio je Uredpredsjednika Republike.
ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Stjepan Mesić primio je danas predstavnike sindikata "Sljemena", koji su ga izvijestili o dosadašnjim pregovorima o isplati njihovih tražbina, priopćio je Ured predsjednika Republike.

Susret je završio najavom da će predsjednik Mesić u početku sljedećeg tjedna primiti ravnatelja USKOK-a i glavnoga državnog odvjetnika, koji bi ga trebali izvijestiti što su učinili u vezi s prijavom radnika da je privatizacija toga poduzeća provedena nezakonito.

Predsjednik Mesić je naglasio da USKOK i Državno odvjetništvo trebaju pojačati rad u raščišćavanju nezakonitosti u pretvorbi i privatizaciji "Sljemena" te da u idućih nekoliko dana trebaju završiti i izvješće o poduzetim radnjama.

Sindikalno izaslanstvo obavijestilo je predsjednika Mesića i o sadržaju današnjeg razgovora sa zagrebačkim dogradonačelnikom Milanom Bandićem.

Na sastanku s predsjednikom Mesićem bili su predsjednica SSSH Vesna Dejanović, predsjednik Sindikata PPDIV-a Josip Pavić, regionalni povjerenik Sindikata PPDIV-a Ivica Rogić, povjerenik PPDIV-a u "Sljemenu" Krešimir Mišković i drugi.

Prosvjed radnika na Markovu trgu u organizaciji Sindikata PPDIV-a traje već tri tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙