FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kazne zbog programa Nove TV

SARAJEVO,18. svibnja 2005.(Hina) - Regulatorna agencija za komunikacijeBosne i Hercegovine (RAK) kaznila je devet kablovskih operatera zakoje je utvrdila da su protuzkonito reemitirali program hrvatske NoveTV.
SARAJEVO,18. svibnja 2005.(Hina) - Regulatorna agencija za komunikacije Bosne i Hercegovine (RAK) kaznila je devet kablovskih operatera za koje je utvrdila da su protuzkonito reemitirali program hrvatske Nove TV.

U priopćenju RAK-a od srijede navodi se da je ova agencija temeljem odredbi Zakona o komunikacijama BiH obavila analizu poslovanja kablovskih operatera i utvrdila da je dozvola za reemitiranje programa Nove TV kod većine njih istekla krajem 2004. godine te da nove suglasnosti iz Hrvatske do tada nisu dobijene no program je i dalje emitiran.

Uprava Nove TV dala je potrebne suglasnosti za reemitiranje svog programa u BiH tek 3. svibnja a u RAK-u su procijenili da je višemjesečno emitiranje programa ove TV kuće bez potrebnih dopuštenja predstavljalo kršenje odredbi dozvola za rad izdanih kablovskim operaterima.

Izrečene kazne kreću se od 30 tisuća konvertibilnih maraka (15,3 tisuće eura) do 800 KM (409 eura).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙