FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ BiH o ukidanju pritvora Jelaviću

MOSTAR, , 9. svibnja 2005. (Hina) - Predsjedništvo HDZ BiH na sjedniciodržanoj u ponedjeljak navečer u Mostaru pozdravilo je današnju odlukusuda BiH kojom se ukida pritvor bivšem predsjedniku HDZ BiH i bivšemčlanu Predsjedništva BiH Anti Jelaviću, kojega optužnica tereti da jeposredstvom Hercegovačke banke bio umiješan u pronevjeru novca što gaje Hrvatska vlada slala kao pomoć Hrvatima u BiH.
MOSTAR, , 9. svibnja 2005. (Hina) - Predsjedništvo HDZ BiH na sjednici održanoj u ponedjeljak navečer u Mostaru pozdravilo je današnju odluku suda BiH kojom se ukida pritvor bivšem predsjedniku HDZ BiH i bivšem članu Predsjedništva BiH Anti Jelaviću, kojega optužnica tereti da je posredstvom Hercegovačke banke bio umiješan u pronevjeru novca što ga je Hrvatska vlada slala kao pomoć Hrvatima u BiH.

Predsjedništvo HDZ BiH tvrdi, kako se navodi u priopćenju, da se protiv Jelavića vodi montiran politički proces. "Uvjereni smo u konačnu oslobađajuću presudu Jelaviću", navodi se u priopćenju Predsjedništva HDZ BiH.

Predsjedništvo HDZ BiH navelo je da je Jelavićevo uhićenje potkraj siječnja 2004. bilo nezakonito, te je zatražilo da svi koji su sudjelovali u Jelavićevu uhićenju i pritvaranju budu kažnjeni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙