FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grabar-Kitarović i Biščević s dužnosnicom SAD-a za regiju

ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova ieuropskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović i državni tajnik zapolitička pitanja Hido Biščević primili su u srijedu visoku dužnosnicuministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Država zaduženu za srednju ijugoistočnu Europu Kathleen Stephens, doznaje se iz službenogpriopćenja.
ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar-Kitarović i državni tajnik za politička pitanja Hido Biščević primili su u srijedu visoku dužnosnicu ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Država zaduženu za srednju i jugoistočnu Europu Kathleen Stephens, doznaje se iz službenog priopćenja.

Prema priopćenju, Stephens je naglasila kako Sjedinjene Države žele pomoći Hrvatskoj u euroatlantskim integracijskim procesima a ministrica Grabar-Kitarović je istaknula važnost koju hrvatska Vlada pridaje odnosima sa SAD-om, ocijenivši da se oni dinamično razvijaju.

Državni tajnik Biščević izvjestio je američku stranu o aktivnostima koje Hrvatska poduzima za ostvarivanje članstva u Europskoj uniji i NATO-u, dodaje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙