FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: dvije žene počinile samoubojstva

ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Dvije žene ubile su se tijekom jutrau zagrebačkim naseljima Savica i Zapruđe, a u prvom je samoubojstvu35-godišnjakinja pri padu s vrha zgrade udarila u ogradu koja joj jeglavu odvojila od tijela, doznaje se u policiji.
ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Dvije žene ubile su se tijekom jutra u zagrebačkim naseljima Savica i Zapruđe, a u prvom je samoubojstvu 35-godišnjakinja pri padu s vrha zgrade udarila u ogradu koja joj je glavu odvojila od tijela, doznaje se u policiji.

Prvo se samoubojstvo dogodilo u Ulici Ljerke Šram 2 oko devet satu ujutro, kada se žena koja inače živi izvan grada popela na vrh zgrade i skočila.

"Tijelo je u padu udarilo u ogradu u podnožju zgrade, što je izazvalo dekapitelaciju, odnosno odvajanje glave od tijela", kazao je policijski analitičar Davor Tor.

Dodao je da je policija na mjestu događaja pronašla torbicu s dokumentima poginule, čime je dokazano da je živjela u okolici Zagreba.

Sat vremena kasnije u naselju Zapruđe dogodio se još jedan slučaj samoubojstva. Žrtva je ovoga puta imala 61 godinu, a skočila je kroz prozor svoga stana na osmom katu zgrade u Balokovićevoj ulici 38.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙