FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U kanalu kod Vrbovca pronađeno tijelo djevojke; sumnja se na samoubojstvo

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Ronioci specijalne policije jutrossu u oteretnom kanalu u mjestu Farkaševac kraj Vrbovca pronašli tijelo25-godišnje djevojke kojoj je na zapešću ruke bila privezana opeka, pase pretpostavlja da je riječ o samoubojstvu, doznaje se u zagrebačkojpoliciji.
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Ronioci specijalne policije jutros su u oteretnom kanalu u mjestu Farkaševac kraj Vrbovca pronašli tijelo 25-godišnje djevojke kojoj je na zapešću ruke bila privezana opeka, pa se pretpostavlja da je riječ o samoubojstvu, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Djevojka Katica P. je prije dva dana otišla iz kuće zbog, kako kažu u policiji, nesuglasnica s roditeljima, a kako je jutros u blizini kuće i oteretnog kanal pronađena vrećica s nekim njezinim osobnim stvarima pozvani su policijski ronioci. Oni su nakon nekog vremena na dnu kanala, kraj umjetnog jezera, pronašli tijelo djevojke oko čijega je zapešća bila privezana velika opeka, doznaje se od glasnogovornice policije Gordane Vulama.

Prema podacima MUP-a, lani je zabilježeno 1.343 pokušaja samoubojstva, a 820 ljudi uspjelo je u svojoj nakani. U prva dva mjeseca ove godine ubilo se 115 osoba, što je u usporedbi s istim razdobljem lani, kada se ubilo 98 osoba, povećanje za 17,3 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙