FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo prosvjete o internoj istrazi oko Pravilnika o sigurnosti na plažama

ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Interna istraga u Ministarstvuznanosti, obrazovanja i športa utvrdila je da načelnik Odjela zavrhunski šport u Upravi za šport Željko Klarić i pravnica u toj upraviMirna Zovko te nadležni državni tajnik nisu konzultirani niti su dalipotporu izradi Pravilnika o sigurnosti na uređenim plažama, priopćenoje danas iz Ministarstva.
ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Interna istraga u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa utvrdila je da načelnik Odjela za vrhunski šport u Upravi za šport Željko Klarić i pravnica u toj upravi Mirna Zovko te nadležni državni tajnik nisu konzultirani niti su dali potporu izradi Pravilnika o sigurnosti na uređenim plažama, priopćeno je danas iz Ministarstva.

Iz Ministarstva je danas ranije priopćeno da je ministar Dragan Primorac povukao sporni pravilnik, koji bi, po medijskim izvješćima, na uređenim kupalištima, među ostalim, zabranio nošenje neprimjerenih kupaćih kostima, konzumiranje jela i pića, svađe kupača, kupanje u pijanom stanju te obavljanje nužde.

Primorac je prihvatio zahtjev pomoćnice za šport Romane Caput-Jogunice da ju se razriješi dužnosti pomoćnice ministra za šport.

"Ministar Dragan Primorac izjavljuje da će biti dosljedan do kraja u ovom slučaju prema svima koji su odgovorni odnosno koji su bili uključeni u donošenje spornog pravilnika", stoji u drugom današnjem priopćenju Ministarstva znanosti, prosvjete i športa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙