FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Holjevac: Moja lista nije satelit SDP-a

ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Nositeljica Nezavisne liste TatjanaHoljevac negirala je danas medijske spekulacije da je njezina listabila satelit SDP-a te naglasila da će preduvjet budućim koalicijamabiti da na ključna mjesta u Gradu dođu stručnjaci putem natječaja, ane politički poslušnici.
ZAGREB, 16. svibnja 2005. (Hina) - Nositeljica Nezavisne liste Tatjana Holjevac negirala je danas medijske spekulacije da je njezina lista bila satelit SDP-a te naglasila da će preduvjet budućim koalicijama biti da na ključna mjesta u Gradu dođu stručnjaci putem natječaja, a ne politički poslušnici.

Također je najavila da će u Gradskoj skupštini podržavati kvalitetne programe bilo koje stranke. Holjevac je zahvalila građanima na podršci kojom je ostvaren rezultat od četiri vijećnička mjesta na lokalnim izborima za Grad Zagreb.

U budućem sazivu zagrebačke Skupštine bit će, osim nositeljice liste Tatjane Holjevac i Dario Čović, Željko Brebrić i Pavel Kobler. Budući gradski vijećnici potpisali su ugovor Antikorupcijske koalicije u kojoj su Altruist centar Split, B.a.B.e., Centra za mirovne studije, Hrvatski radnički savez, "Magistra Justicia", Partnerstvo za društveni razvoj, Zajednica udruga HVIDR-a Grada Zagreba.

Time su se obavezali da će se u svom radu voditi načelom zaštite javnog dobra i općeg interesa građana te se zalagati za pravedno, solidarno i odgovorno upravljanje društvenim dobrima radi zadovoljavanja potreba svih građana. Također se, među ostalim, obavezuju da će zahtijevati uspostavljanje Povjerenstva za građani nadzor poslovanja tijela vlasti i neovisnu reviziju dosadašnjeg poslovanja Grada Zagreba

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙