FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Varaždinskoj županiji pobjeda Čačićeve, a u Varaždinu Čehokove koalicije

VARAŽDIN, 16. svibnja 2005. (Hina) - Prema konačnim neslužbenimrezultatima izbornog povjerenstva Varaždinske županije, najvišeglasova u županiji dobila je koalicija HNS-a, HSLS-a i HSUS (Hrvatskastranka umirovljenika i seniora) na čelu s Radimirom Čačićem koja će s49,84 posto glasova u novom sazivu Županijske skupštine imati 22 od 41vijećnika.
VARAŽDIN, 16. svibnja 2005. (Hina) - Prema konačnim neslužbenim rezultatima izbornog povjerenstva Varaždinske županije, najviše glasova u županiji dobila je koalicija HNS-a, HSLS-a i HSUS (Hrvatska stranka umirovljenika i seniora) na čelu s Radimirom Čačićem koja će s 49,84 posto glasova u novom sazivu Županijske skupštine imati 22 od 41 vijećnika.

Koalicija HSS-a, SDP-a, HSU-a i LS-a dobila je 25,51 posto glasova, odnosno 11 vijećničkih mjesta, a koalicija HDZ-a, HKDU-a i DC-a 19,09 posto glasova, tako da će imati osam vijećnika.

Koalicija HNS-a, HSLS-a i HSU-a s nositeljem Ivanom Čehokom pobjedu je odnijela u gradu Varaždinu, i to s nadmoćnih 72,97 posto.

U Gradskom vijeću imat će 28 vijećnika, dok će koalicija SDP-a, HSS-a i LS-a s osvojenih 12,54 posto glasova imati četiri vijećnika.

U Vijeću će još sjediti tri vijećnika koalicije HDZ-a i DC-a, koja je osvojila 9,79 posto glasova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙