FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 15. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30sati:
ZAGREB, 15. svibnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih događaja do 12,30 sati:

MADRID - U susretu 36. kola nogometnog prvenstva Španjolske Barcelona je na gostovanju kod Levantea odigrala neodlučeno 1:1, što joj je bilo dovoljno da osvoji naslov prvaka. Barci je to 17. naslov prvaka Španjolske i prvi nakon 1999. godine. Pogodak za Levante postigao je Alberto Rivera (35), a strijelac za Barcu bio je Samuel Eto'o (60). Prethodno je Real Madrid, jedini Barcelonin konkurent za naslov, na gostovanju kod Seville odigrao 2:2. Barcelona dva kola prije kraja prvenstva ima šest bodova više od Real Madrida i bolji međusobni omjer.

BARCELONA - Deseci tisuća navijača Barcelone na ulicama katalonske prijestolnice sinoć su proslavili naslov prvaka Španjolske u nogometu, prvi nakon 1999. godine, a 17. ukupno. Najbučnije je bilo na Plazi de Canaletas, gdje se po običaju nakon velikih uspjeha okupljaju navijači Barce. Sinoć ih je bilo više od deset tisuća. Vijorile su se katalonske zastave, bilo je pjesme i vatrometa. U nedjelju navečer igrači novog španjolskog prvaka u autobusu otvorena krova proći će ulicama Barcelone. Očekuje se da će ih doći pozdraviti više od sto tisuća ljudi.

NEW YORK - Rezultati 2. kola doigravanja košarkaške NBA lige:

ISTOK -

Washington Wizards - Miami Heat 95:99

(Miami se plasirao u finale Istočne konferencije sa 4:0 u pobjedama)

LISABON - Nogometaši portugalskog velikana Benfice nalaze se pred osvajanjem svog prvog naslova prvaka nakon 11 godina. Benfica je u derbiju pretposljednjeg kola na svom stadionu sa 1-0 svladala gradskog suparnika Sporting, te tako pobjegla na tri boda prednosti.

Pogodak vjerojatno vrijedan naslova postigao je Luisao u 83. minuti.

BEČ - U finalu ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u hokeju na ledu igrat će Kanada i Češka. Nakon što su Kanađani u prvom polufinalu svladali Ruse sa 4-3, u drugom polufinalu Česi su "zlatnim golom" sa 3-2 (0-0, 1-1, 1-1; 1-0) svladali Šveđane. Poveli su Šveđani preko Jonasa Hoglunda (31:39), izjednačio je Petr Čajanek (35:03), vodstvo Česima od 2-1 donio je Martin Straka (45:16), a utakmicu je u produžetak odveo Daniel Sedin (52:03). Gol vrijedan ulaska u finale za Češku postigao je Radek Dvorak nakon 4:43 minute igre u produžetku.Finale se igra danas s početkom u 20.15 sati, a Rusija i Švedska će igrati za treće mjesto u 16.15 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙