FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Primorac najavio povlačenje Pravilnika o ponašanju na kupalištima

ZAGREB, 14. svibnja 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja išporta Dragan Primorac najavio je danas da će u ponedjeljak - zbognekih nelogičnosti i nepoštivanja procedure pri donošenju - bitipovučen Pravilnik o sigurnosti na uređenim kupalištima.
ZAGREB, 14. svibnja 2005. (Hina) - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac najavio je danas da će u ponedjeljak - zbog nekih nelogičnosti i nepoštivanja procedure pri donošenju - biti povučen Pravilnik o sigurnosti na uređenim kupalištima.

Primjena Pravilnika, kojim se na uređenim kupalištima među ostalim zabranjuju neprimjereni kupaći kostimi te jelo i piće na njihovu užem dijelu, svađe kupača, kupanje u pijanom stanju i obavljanje nužde, trebala je početi 18. svibnja.

"Budući da nije poštovana dogovorena i uobičajena procedura nužna za donošenje Pravilnika, on će u ponedjeljak biti stavljen izvan snage, a odgovorna osoba bit će pozvana na odgovornost", rekao je ministar Primorac na konferenciji za novinare.

Dodao je kako ni on ni državni tajnik nisu vidjeli sporni Pravilnik prije objave, a odgovornom smatra svoju pomoćnicu za šport u čijoj je ovlasti bila izrada Pravilnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙