FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Ministarstvu zdravstva sastanak o podjeli kamata zajma za lijekove

ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - U Ministarstvu zdravstva danas jeodržan sastanak ministra Nevena Ljubičića s predstavnicima ljekarni,veledrogerija i proizvođača lijekova o podjeli troškova kamata zabankovni zajam od 850 milijuna kuna za pokriće dugova za lijekove.
ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - U Ministarstvu zdravstva danas je održan sastanak ministra Nevena Ljubičića s predstavnicima ljekarni, veledrogerija i proizvođača lijekova o podjeli troškova kamata za bankovni zajam od 850 milijuna kuna za pokriće dugova za lijekove.

Ministar Ljubičić izjavio je kako je na sastanku predloženo da kamate od pet posto podijele u jednakom postotku, od po 1,25 posto, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje, ljekarne, veledrogerije i proizvođači lijekova. Dodao je da se razgovori o tome nastavljaju.

HZZO je od Zagrebačke banke uzeo zajam od 850 milijuna kuna kako bi podmirio troškove za lijekove nastale u prošloj godini, te je rokove plaćanja smanjio sa sadašnjih 250 na 120 dana, kako je zakonom i predviđeno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙