FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U hotelima JLH grupacije dobra predsezona

ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Pet hrvatskih hotela koji posluju usastavu grupacije Jadranski luksuzni hoteli (JLH) u ovogodišnjojpredsezoni ostvaruju bolje rezultate od planiranih, a prosječnapopunjenost svih hotela bila je oko 80 posto, izvijestili su izdubrovačkog sjedišta JLH-a.
ZAGREB, 12. svibnja 2005. (Hina) - Pet hrvatskih hotela koji posluju u sastavu grupacije Jadranski luksuzni hoteli (JLH) u ovogodišnjoj predsezoni ostvaruju bolje rezultate od planiranih, a prosječna popunjenost svih hotela bila je oko 80 posto, izvijestili su iz dubrovačkog sjedišta JLH-a.

Hoteli, dubrovački Excelsior, Dubrovnik Palace, Kompas i Bellevue te riječki Grand Hotel Bonavia (u vlasništvu Gorana Štroka), su, kako napominju, ostvarili i dobre financijske "predsezonske" rezultate, pri čemu ne navode detaljne podatke.

Dubrovački Hotel Excelsior u predsezoni je, kažu, premašio zadani plan i očekivanja, posebno, kako navode, u kongresnom segmentu poslovanja.

Među gostima, slično kao i u svim drugim hotelima JLH grupacije, najviše je bilo Britanaca i Amerikanaca, a kako dodaju, sve veće zanimanje bilježe i sa japanskog te skandinavskog tržišta.

Dobre rezultate bilježe i u Hotelu Dubrovnik Palace, dok su u Hotelu Kompas unatoč manjem fizičkom prometu od planiranog ostvareni bolji financijski rezultati od prošlogodišnjih.

Hotel Bellevue u predsezoni bilježi gotovo 90 postotnu popunjenost, a najveći dio gostiju su domaći gosti/individualci te kongresni/poslovni gosti. Do kraja sezone očekuju povećanje prometa od 5 posto u odnosu na lani.

Riječki Grand Hotel Bonavia u ovogodišnjoj predsezoni, posebno u svibnju, bilježi popunjenost iznad 80 posto, te ukupno očekuju 5 posto više gostiju i oko 10 posto bolje financijske rezultate nego lani.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙