FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Makarska: za provosvibanjske praznike 5600 gostiju

MAKARSKA, , 30. travnja 2005. (Hina) - Na Makarskom primorju u 24otvorena hotela danas boravi 3860 gostiju, uglavnom stranih.
MAKARSKA, , 30. travnja 2005. (Hina) - Na Makarskom primorju u 24 otvorena hotela danas boravi 3860 gostiju, uglavnom stranih.

Prema izvješću s recepcija hotelskih kuća i iz službi prodaje, svoj je dolazak u hotele na Makarskoj rivijeri za danas najavilo i potvrdilo još 1800 gostiju, a stotinjak turista, najavljuju hotelijeri, moglo bi doći u vlastitom aranžmanu.

Tako za prvosvibanjski praznik u dobro popunjenim hotelima od Brela do Gradca, među kojima nekoliko nema slobodnih soba, odmarat će se više od 5600 gostiju, najviše stranaca. Najviše turista ugostit će Makarska - 1150, a nešto manje Tučepi. Više od 900 boravit će u Brelima, nešto manje u Baškoj Vodi, a ostali će biti u Podgori, Igranima, Živogošću i Gradcu.

U usporedbi s prvim danima svibnja prošle godine, hotelijeri ističu da je gostiju 40 posto više, čemu pridonosi produženi vikend u susjednoj Bosni i Hercegovini i Sloveniji, odakle su i stigli mnogi gosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙