FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jamnica poslovala s gubitkom od 14,28 milijuna kuna

ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Tvrtka Jamnica, iz sastava koncernaAgrokor, u prva je tri mjeseca ove godine poslovala s gubitkom od14,28 milijuna kuna, za razliku od istog lanjskog razdoblja kada jeostvarena dobit od 4,57 milijuna kuna, podaci su iz nekonsolidiranogfinancijskog izvješća tvrtke objavljenog na web stranicama Komisije zavrijednosne papire.
ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Tvrtka Jamnica, iz sastava koncerna Agrokor, u prva je tri mjeseca ove godine poslovala s gubitkom od 14,28 milijuna kuna, za razliku od istog lanjskog razdoblja kada je ostvarena dobit od 4,57 milijuna kuna, podaci su iz nekonsolidiranog financijskog izvješća tvrtke objavljenog na web stranicama Komisije za vrijednosne papire.

Ukupni su prihodi Jamnice ostvareni u iznosu od 161,7 milijuna kuna i bili su 22,7 posto viši nego u istom lanjskom razdoblju, a ukupni su rashodi povećani za 37,5 posto, na 172,5 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji u promatranom su razdoblju iznosili 110,1 milijun kuna, što je porast od 3,7 posto, a povećani su i prihodi od prodaje u inozemstvu, sa 8,28 milijuna kuna u prva tri mjeseca prošle godine, na 42,4 milijuna kuna u istom razdoblju ove godine.

Kako se navodi u pojašnjenju poslovnih rezultata, ostvareni gubitak manji je od planiranog, a likvidnost tvrtke održavana je uz poteškoće naplate potraživanja od kupaca za robu i usluge.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙