FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KarstadtQuelle ostvario 428 milijuna eura gubitka

ESSEN, 12. travnja 2005. (Hina/dpa) - Njemački maloprodajni koncernKarstadtQuelle izvijestio je u utorak da je u 2004. njegov operativnigubitak dosegnuo 428 milijuna eura kao rezultat golemih troškovarestrukturiranja.
ESSEN, 12. travnja 2005. (Hina/dpa) - Njemački maloprodajni koncern KarstadtQuelle izvijestio je u utorak da je u 2004. njegov operativni gubitak dosegnuo 428 milijuna eura kao rezultat golemih troškova restrukturiranja.

Troškovi restrukturiranja dosegnuli su 1,4 milijarde eura, objavili su iz koncerna čiji je cilj vratiti se pozitivnom poslovanju u 2005. s planiranom zaradom prije oporezivanja većom od 500 milijuna eura.

No iz KarstadtQuellea su potvrdili loš početak ove poslovne godine, objavivši da im je promet u prvom tromjesečju 2005. na godišnjoj razini smanjen 8,6 posto, dok uzlet poslovanja predviđaju u drugoj polovini godine.

Objava rezultata poslovanja u 2004. stigla je samo pet dana poslije ostavke čelnog čovjeka koncerna Christopha Achenbacha nakon samo 10 mjeseci obnašanja dužnosti tijekom koje je uveo radikalne i kontroverzne promjene u kompaniji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙