FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ukrajinci s krivotvorenim putovnicama krenuli u Italiju na kick boxing

ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Dvojica Ukrajinaca uspjeli sukrivotvorenim izraelskim putovnicama vlakom proputovati Rumunjsku,Srbiju i Crnu Goru te Hrvatsku ali ih je na putu za Italiju u SavskomMarofu otkrila slovenska policija i prema međudržavnom ugovoruizručila Hrvatskoj, izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Dvojica Ukrajinaca uspjeli su krivotvorenim izraelskim putovnicama vlakom proputovati Rumunjsku, Srbiju i Crnu Goru te Hrvatsku ali ih je na putu za Italiju u Savskom Marofu otkrila slovenska policija i prema međudržavnom ugovoru izručila Hrvatskoj, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Dvojica Ukrajinaca, u dobi od 34 i 41 godine, u Italiju su putovali kako bi gledali turnir u kick boxingu, a u policiji kažu da su krivotvorene izraelske putovnice kupili za 5000 eura u Kijevu iz kojega su krenuli 15. travnja. S krivotvorenim putovnicama uspjeli su proći carinsku i policijsku kontrolu u Tovarniku i u Zagrebu, ali ih je otkrila slovenska policija.

Dvojica ljubitelja borilačkih sportova do prekjučer su bili pritvoreni u Istražnom zatvoru u Brežicama, a tada su temeljem međudržavnog ugovora na prijelazu Harmica vraćeni u Hrvatsku.

Ukrajinci su privedeni prekršajnom sucu koji ih je kaznio novčano i dosudio im zaštitnu mjeru protjerivanja iz zemlje u trajanju od godine dana. Nakon toga ih je preuzela krim policija koja ih je osumnjičila za krivotvorenje isprva i jučer privela u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙