FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zabranjeno pušenje u nacionalnim parkovima u Singapuru

SINGAPUR-ZANIMLJIVOSTIZabranjeno pušenje u nacionalnim parkovima u SingapuruSINGAPUR, 11. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Pušenje će biti zabranjeno usvim nacionalnim parkovima u Singapuru do kraja svibnja jer su istrageotkrile kako su opušci cigareta izazvali požare u rezervatima ove maleazijske države.
SINGAPUR, 11. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Pušenje će biti zabranjeno u svim nacionalnim parkovima u Singapuru do kraja svibnja jer su istrage otkrile kako su opušci cigareta izazvali požare u rezervatima ove male azijske države.

Od ukupno 637 šumskih požara koji su izbili od siječnja do ožujka, oko 400 je izazvano neugašenim opušcima cigareta, priopćila je uprava singapurskih nacionalnih parkova.

Kazne za kršenje ove odredbe bit će naknadno određene, a sada se pušenje na nedozvoljenim mjestima kažnjava golobom od oko 120 američkih dolara. Dosad je pušenje u Singapuru zabranjeno u svim zgradama sa klima-uređajima, vozilima javnog prijevoza i bolnicama. Od listopada neće se moći pušiti ni na autobuskim postajama niti na stadionima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙