FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 2. svibnja 2005.(Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 2. svibnja 2005.(Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

LONDON - Tony Blair i njegovi konzervativni ili liberalno-demokratski suparnici moraju udvostručiti svoje zavodničke napore jer bi britanski birači na dužnosti premijera rado vidjeli Hugha Granta. Nedjeljna anketa YouGov-a, četiri dana prije izbora 5. svibnja, pokazuje da bi Britanci, kad bi za dužnost premijera birali glumca, najradije izabrali Hugha Granta koji je tu ulogu odigrao u filmu "Zapravo ljubav". Hugh Grant, zvijezda filmova "Četiri vjenčanja i sprovod" i "Dnevnik Bridget Jones", vodi ispred dvojice američkih glumaca: Harrisona Forda, koji je glumio američkog predsjednika u filmu "Air Force One" i Martina Sheena, koji glumi američkoga predsjednika u seriji "Zapadno krilo".

BANGKOK - Skupina studenata farmacije s prestižnog tajlandskog sveučilišta Chulalongkorn izumila je novo sredstvo za održavanje oralne higijene, žvakaču gumu protiv gljivica, objavili su u ponedjeljak mediji. Troje studenata uspješno je pretvorilo nistatin, lijek koji se koristi za liječenje gljivičnih upala kože, crijeva i genitalija, u žvakače gume koje napadaju gljivice u ustima, piše list The Nation. Studenti, koji bi trebali diplomirati u srpnju, planiraju kandidirati svoj izum za godišnju inovatorsku nagradu Thai Inovation Award 2005.

WASHINGTON - Prva dama SAD-a Laura Bush narugala se mužu koji rano liježe, usporedila svekrvu s "Kumom" i ispričala nekoliko neumjesnih šala u subotu tijekom tradicionalne novinarske večeri u Bijeloj kući. Laura Bush, koja zapravo ima ugled povučene žene, izgurala je muža na rub medijske pozornosti primjedbama koje su do suza nasmijala dvoranu. Rugajući se mužu koji liježe u 21 sat, požalila se da joj ne preostaje drugo doli da gleda "Kućanice", televizijsku seriju o životu žena u američkom predgrađu. "Ja sam očajna kućanica. Ako žene u toj seriji misle da su očajne, trebale bi živjeti s Georgeom", rekla je Laura Bush.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙