FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rice odnos Busha i Putina ocijenila odličnim i izravnim

MOSKVA, 8. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Američka državna tajnicaCondoleezza Rice u nedjelju je odnose između američkog predsjednikaGeorgea Busha i ruskog predsjednika Vladimira Putia ocijenila"izravnim" i "odličnim".
MOSKVA, 8. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Američka državna tajnica Condoleezza Rice u nedjelju je odnose između američkog predsjednika Georgea Busha i ruskog predsjednika Vladimira Putia ocijenila "izravnim" i "odličnim".

To je kazala na konferenciji za novinare održanoj u Moskvi s ruskim kolegom Sergejem Lavrovim prije večere koju je u čast predsjednika Busha i njegove supruge u rezidenciji blizu Moskve organizirao ruski predsjednik Putin.

"Mislim da je riječ o jednom odličnom odnosu dvojice predsjednika na privatnom planu, a ujedno i kada je riječ o njihovu odnosu kao predsjednika dviju velikih zemalja. Mislim da njih dvojica o svemu mogu razgovarati", kazala je Rice. "Njihov je odnos vrlo izravan. Kažu jedan drugome što misle, kažu ono što žele reći, a zatim na temelju toga djeluju", rekla je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙