FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Baška Voda: otvoren novi vatrogasni dom

BAŠKA VODA, , 30. travnja 2005. (Hina) - U Baškoj Vodi otvoren jedanas novi vatrogasni dom u kojemu su i prostorije za lovačko iplaninarsko društvo, a s opremom je stajao 2,2 milijuna kuna.
BAŠKA VODA, , 30. travnja 2005. (Hina) - U Baškoj Vodi otvoren je danas novi vatrogasni dom u kojemu su i prostorije za lovačko i planinarsko društvo, a s opremom je stajao 2,2 milijuna kuna.

Splitsko-dalmatinski župan Kruno Peronja tom je prigodom istaknuo da je na primjeru novoga vatrogasnog doma još jednom potvrđena kvalitetna suradnja vatrogasaca, općine i županije, dodajući kako i druga mjesta koja imaju imaju slične potrebe mogu računati s velikom pomoći županije.

"Sredstava potrebnih za unapređenje vatrogastva i namijenjenih gradnji vatrogasnih domova ima dosta, a na mjestima i lokalnoj samoupravi je osiguranje prostora i potrebnih dozvola", rekao je župan Peronja.

Općinski načelnik Joško Roščić istaknuo je da je najviše novca osigurala općina Baška Voda, a dio novca prikupljen je iz više donacija.

Zapovjednik vatrogasaca iz Baške Vode Ivo Sikavica govorio je o razdoblju otkako je prije dva desetljeća u tome mjestu utemeljeno Dobrovoljno vatrogasno društvo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙