FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Rijeku dvije odbojkaške medalje

POREČ, 5. svibnja 2005. (Hina) - Svečanim zatvaranjem u prepunojdvorani Intersport centra u Plavoj laguni okončano je Državnoprvenstvo školskih športskih klubova Republike Hrvatske u konkurencijisrednjoškolaca, kojemu su domaćini bili devet istarskih i dvaprimorsko-goranska mjesta.
POREČ, 5. svibnja 2005. (Hina) - Svečanim zatvaranjem u prepunoj dvorani Intersport centra u Plavoj laguni okončano je Državno prvenstvo školskih športskih klubova Republike Hrvatske u konkurenciji srednjoškolaca, kojemu su domaćini bili devet istarskih i dva primorsko-goranska mjesta.

Posljednjeg dana natjecanja dobili smo i nove prvake. Najbolji malonogometaši su učenici varaždinske Gospodarske škole, srebrni su bili igrači Srednje škole Tina Ujevića iz Vrgorca, a brončani učenici Grafičke škole iz Zagreba.

U odbojci najbolje su bile učenice IV. Gimnazije Marka Marulića iz Splita, do njih su se plasirale polaznice Salezijanske klasične gimnazije iz Rijeke, a treće mjesto pripalo je igračicama Gimnazije M. A. Reljkovića iz Vinkovaca. U muškoj konkurenciji prvo mjesto odnijeli su u Trogir učenici Srednje stručne škole Blaža Jurja Trogiranina, drugo mjesto pripalo je Gimnaziji iz Daruvara, a treće Salezijanskoj klasičnoj gimnaziji iz Rijeke.

Najbolje košarkašice su iz Prve riječke hrvatske gimnazije, odmah do njih polaznice zagrebačke II. Gimnazije, treće su Zadranke iz Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole, a u muškoj konkurenciji pobjednici su bili učenici IX. Gimnazije iz Zagreba, ispred sugrađana iz Športske gimnazije i Gimnazije Matije Mesića iz Slavonskog Broda.

Srednja škola iz Koprivnice ima najbolje rukometašice, iza kojih su se plasirale vršnjakinje iz Srednje škole Kralja Zvonimira iz Knina i Gimnazije Metković. Među mladićima najuspješniji su bili učenici Gimnazije iz Metkovića, do kojih su se plasirali Zagrepčani: polaznici XII. Gimnazije i učenici III. Gimnazije.

Od 9. do 12. svibnja na istim terenima održat će se i državno prvenstvo osnovaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙