FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Charles i Camilla na prvom službenom zadatku

LONDON, 14. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Princ Charles i njegova novasupruga Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, prekinuli su medeni mjesecu četvrtak zbog prve zajedničke obaveze otkad su u braku - otvaranjaškotskog školskog igrališta.
LONDON, 14. travnja 2005. (Hina/Reuters) - Princ Charles i njegova nova supruga Camilla, vojvotkinja od Cornwalla, prekinuli su medeni mjesec u četvrtak zbog prve zajedničke obaveze otkad su u braku - otvaranja škotskog školskog igrališta.

Lijepog proljetnog dana u Ballateru, Charles je nosio kilt prateći Camillu, koja je srdačno pozdravljena poklicima kad je prerezala vrpcu i pristupila službenom rukovanju.

Nakon 35-godišnje romantične veze, prjestolonasljednik se vjenčao s ljubavi svog života prošle subote na intimnoj građanskoj ceremoniji u vijećnici u Windsoru, na koju nije došla njegova majka, kraljica Elizabeta II.

Monarhinja je potom priredila Camilli dobrodošlicu u kraljevsku obitelj došavši u kapelicu dvorca Windsor na crkveno vjenčanje i priredivši primanje za mladence.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙