FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mikšić: nekim nezavisnim listama dopustio sam korištenje mog imena

ZAGREB, 2. svibnja 2005. (Hina) - Nezavisni kandidat za zagrebačkoggradonačelnika Boris Mikšić izvijestio je danas da će njegovo ime ukampanji za lokalne izbore koristiti još tridesetak nezavisnih listadiljem Hrvatske.
ZAGREB, 2. svibnja 2005. (Hina) - Nezavisni kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Boris Mikšić izvijestio je danas da će njegovo ime u kampanji za lokalne izbore koristiti još tridesetak nezavisnih lista diljem Hrvatske.

Mikšić je, na konferenciji za novinare, kazao kako su korištenje njegova "osobnog branda" zatražile mnoge liste, a on je dao dopuštenje za njih 30.

Dodao je da očekuje kako će ta suradnja prerasti u pokret, koji će na idućim, nada se prijevremenim, parlamentarnim izborima postati respektabilna politička snaga na nacionalnoj razini.

Mikšić je uvjeren da će u Zagrebu za njegovu listu glasovati 25 posto birača, a do sada objavljene ankete, koje predviđaju da neće prijeći izborni prag, smatra naručenima.

"Ankete su mi i prije predsjedničkih izbora davale manje od jedan posto, a dobio sam daleko više", kazao je Mikšić, te dodao da istraživanja njegova izbornog stožera pokazuju da mu je naklonjeno oko 40 posto birača.

Zagrepčanima je, među ostalim, obećao da će godišnje graditi po dva nova umirovljenička doma, dječja vrtića i škole, a u centru Grada će, kaže, sagraditi nova parkirališta.

Obećao je i ukidanje naknade za komunalne priključke, a onima koji nemaju priključke obećao je povrat prireza.

Postane li gradonačelnik, gradsko će zemljište, kaže, besplatno ustupiti reciklažnoj industriji, jer smatra da je riječ o neiskorištenim potencijalima koji bi mogli pokrenuti zapošljavanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙