FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za utorak, 19. travnja

ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 19. travnja.
ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 19. travnja.

SPLIT - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorit će "Dnevni boravak za starije osobe" iz Programa međugeneracijske solidarnosti Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, (14 sati, prostorije Doma za starije i nemoćne osobe "Lovret", Starčevićeva 19).

Ugovor o suradnji na provedbi toga programa potpisat će u ime Ministarstva ministrica Jadranka Kosor, a ispred Županije Splitsko-dalmatinske župan Kruno Peronja, (14,30 sati, prostorije županijskoga Poglavarstva, Domovinskoga rata 2).

ZAGREB - Konferencija za novinare neovisnoga kandidata za gradonačelnika Zagreba Borisa Mikšića na kojoj će Mikšić najaviti tijek kampanje za predstojeće lokalne izbore. Osim toga, bit će predstavljeni i čelni ljudi Nezavisne liste Borisa Mikšić te potpisan koalicijski sporazum između Nezavisne liste Borisa Mikšića i Jadranskoga sabora te Zajednice građanskih udruga Republike Hrvatske, (12 sati, Ured neovisnoga kandidata za gradonačelnika Zagreba Borisa Mikšića, Ulica kneza Mislava 1).

ZAGREB - Konferencija za novinare stranke Samostalnost i napredak (SIN) na kojoj će biti predstavljen predizborni program SIN-a za lokalne izbore te kandidat te stranke za gradonačelnika Zagreba. (12 sati, prostorije stranke, Ilica 209).

ZAGREB - Konferencija za novinare Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa u povodu predstavljanja aktivnosti toga ministarstva u prevenciji nasilja u odgojno-obrazovnim ustanovama, ali i svih ostalih oblika neprihvatljivoga ponašanja učenika. Projekte će predstaviti ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac koji će i upoznati novinare s rezultatima postignutim u njihovoj provedbi. Na konferenciji će niti i predstavnici stručnjaka i ustanova uključenih u programe Ministarstva koji će prenijeti svoja iskustva u radu te povratne informacije s terena. (12 sati, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Trg hrvatskih velikana 6).

ZAGREB - Predstavljanje dvaju zbornika u izdanju Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar. Riječ je o zbornicima "Hrvatska historiografija XX. stoljeća: između znanstvenih paradigmi i ideoloških zahtjeva" koji su uredili Srećko Lipovčan i Ljiljana Dobrovšak te zborniku "Stanovništvo Hrvatske: dosadašnji razvoj i perspektive" urednika Dražena Živića, Nenada Pokosa i Anke Mišetić, (12 sati, Zlatna dvorana Hrvatskoga instituta za povijest, Opatička 10).

ZAGREB - Otvorenje izložbe poznatoga finskog dizajnera Tapia Wirkkale. Muzej za umjetnost i obrt (MUO) ostvario je izložbu u suradnji s finskim Muzejem dizajna i Finskim veleposlanstvom u Zagrebu. (19 sati, MUO, Trg maršala Tita 10).

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Srebrenka Parlov

telefon : 01/ 4808 600

telefaks : 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙