FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Baška Voda: izbio požar koji se širi prema D8

BAŠKA VODA-požariBaška Voda: izbio požar koji se širi prema D8BAŠKA VODA, 29. travnja 2005. (Hina) - Požar koji je noćas izbio kodBaškog Polja u općini Baška Voda na predjelu zvanom Vrbica zahvatio jeborovu šumu, a vatra se širi prema Jadranskoj magistrali.
BAŠKA VODA, 29. travnja 2005. (Hina) - Požar koji je noćas izbio kod Baškog Polja u općini Baška Voda na predjelu zvanom Vrbica zahvatio je borovu šumu, a vatra se širi prema Jadranskoj magistrali.

Požar je izbio u dijelu novih vinograda gdje su jučer poslijepodne spaljivani ostaci borove šume i raslinja koje je uklanjano s površine namijenjene sadnji loza.

U gašenju požara što ga je vjetar jutros poslije 4 sata proširio s prostora vinograda prema šumi sudjeluju pripadnici svih dobrovoljnih vatrogasnih društava s Makarskog primorja, a pomažu im vatrogasci iz susjednih mjesta, kao i radnici Hrvatskih šuma Šumarije Makarska, izvijestio je jutros vatrogasni zapovjednik za Makarsko primorje Dražen Glavina

Zatražena je i pomoć kanadera, a u 7 sati za promet je zatvorena državna cesta D8 (Jadranska magistrala) iznad mjesta Promajna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙