FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Borovec: Vulama više nije glasnogovornica iz osobnih razloga

ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Glasnogovornica zagrebačke policijeGordana Vulama zbog osobnih razloga više nije na toj dužnosti, aglasnogovornički posao do daljnjega će obavljati načelnik Uredanačelnika policije Krunoslav Borovec koji je novinare danas iizvijestio o najnovijoj promjeni.
ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama zbog osobnih razloga više nije na toj dužnosti, a glasnogovornički posao do daljnjega će obavljati načelnik Ureda načelnika policije Krunoslav Borovec koji je novinare danas i izvijestio o najnovijoj promjeni.

"Gordana Vulama iz osobnih razloga neće više obavljati dosadašnji posao", kratko je rekao Borovec na redovitoj policijskoj konferenciji za novinare koju je još jučer vodila Gordana Vulama.

Borovec nije želio otkriti o kakvim je osobnim razlozima riječ niti pojasniti, a bez odgovora je ostalo i pitanje je li možda sama glasnogovornica tražila da se o njezinim navodnim osobnim razlozima ne priča.

Nije želio komentirati ni napis u tisku da je glasnogovornica smijenjena jer je sestra Marina Ivanovića, jednog od odvjetnika haškog bjegunca Ante Gotovine, te da "kao takva očito više ne može komunicirati s novinarima".

"Ne mogu govoriti o nagađanjima, pogotovo ne vezanim uz Gotovinu", kazao je, naglasivši da se njezin status u policiji nije promijenio, odnosno da je još uvijek formalno zadržala status glasnogovornice, no da će privremeno raditi neke druge poslove. Nije rekao do kada će to "privremeno stanje" trajati i traži li zagrebačka policija novu osobu za glasnogovorničko mjesto.

Borovec je pohvalio Vulamu za njezin dosadašnji rad. Ona je kao diplomirana pravnica s 19-godišnjim policijskim iskustvom za glasnogovornicu imenovana krajem rujna 2003.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙