FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog potpore Glavaševoj inicijativi smijenjen načelnik osječko-baranjske PU Vlado Tuličić

OSIJEK/ZAGREB,22. travnja 2005.(Hina) - Načelnik osječko-baranjskePolicijske uprave Vlado Tuličić razriješen je dužnosti, a na njegovomjesto imenovan je dosadašnji zamjenik načelnika PU Darinko Mikulić,izvijestio je danas Odjel za odnose s javnošću Ministarstva unutarnjihposlova RH.
OSIJEK/ZAGREB,22. travnja 2005.(Hina) - Načelnik osječko-baranjske Policijske uprave Vlado Tuličić razriješen je dužnosti, a na njegovo mjesto imenovan je dosadašnji zamjenik načelnika PU Darinko Mikulić, izvijestio je danas Odjel za odnose s javnošću Ministarstva unutarnjih poslova RH.

U priopćenju za javnost, koje potpisuje glasnogovornik MUP-a Zlatko Mehun, navodi se kako je dosadašnji načelnik Tuličić razriješen dužnosti "zbog neprimjerenog angažiranja u političkim inicijativama, što je u suprotnosti s načelima depolitizacije policije".

U MUP-u nisu htjeli detaljnije objasniti razloge Tuličićeve smjene.

Ime Vlade Tuličića našlo se na 105. mjestu popisa inicijalnog kruga osnivača udruge Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje (HDSSB), objavljenog na internet stranici www.slavonija.org, a zbog pokretanja ove inicijative jučer su iz članstva HDZ-a isključeni saborski zastupnici Branimir Glavaš, Vladimir Šišljagić i Ivan Drmić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙