FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zasad obustavljena potraga za nestalom Austrijankom

ROVINJ, 25. travnja 2005. (Hina) - Zbog loših vremenskih uvjeta i slabevidljivosti na moru danas je obustavljena potraga za austrijskomdržavljankom, 34-godišnjom Suzanom Peterman, nestalom u subotuposlijepodne prilikom ronjenja nedaleko od Rovinja.
ROVINJ, 25. travnja 2005. (Hina) - Zbog loših vremenskih uvjeta i slabe vidljivosti na moru danas je obustavljena potraga za austrijskom državljankom, 34-godišnjom Suzanom Peterman, nestalom u subotu poslijepodne prilikom ronjenja nedaleko od Rovinja.

Međutim, kako se doznaje u pulskoj Lučkoj kapetaniji, zapovjednici brodova, koji su na moru, zamoljeni su za pojačano motrenje.

Suzana Peterman imala je dugo ronilačko iskustvo, a u trenutku nesreće ronila je sa sedam austrijskih kolega od kojih su trojica instruktori ronjenja. U trenutku nesreće zaronili su na poziciji olupine broda Numidia, na oko 15 nautičkih milja zapadno od Rovinja.

Kada vremenski uvjeti dopuste, u potragu za nestalom Austrijankom ponovno će se uključiti plovila pulske Lučke kapetanije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙