FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Javni poziv za prodaju dijelova šibenskog TLM-a

ŠIBENIK, 25. travnja 2005. (Hina) - Uprava šibenske Tvornice lakihmetala (TLM) oglasila je danas, temeljem plana ubrzane privatizacije irekonstrukcije tog poduzeća, u medijima javni poziv za prodaju petposlovnih jedinica, koje se prostiru na ukupno 75.300 metara četvornihmetara otvorenog i radioničkog prostora.
ŠIBENIK, 25. travnja 2005. (Hina) - Uprava šibenske Tvornice lakih metala (TLM) oglasila je danas, temeljem plana ubrzane privatizacije i rekonstrukcije tog poduzeća, u medijima javni poziv za prodaju pet poslovnih jedinica, koje se prostiru na ukupno 75.300 metara četvornih metara otvorenog i radioničkog prostora.

Riječ je o organizacijskoj jedinici Tvornica oplemenjenih folija Tofal, Transportu, Elemesu, Površinskoj zaštiti i Radionici Al stolarije, u kojima su ukupno zaposlena 223 radnika.

Prodaja tih poslovnih jedinica više je puta bila oglašena tijekom 2002. i 2003. godine, ali svi su dosadašnji pokušaji bili neuspješni.

Najnoviji plan ubrzane privatizacije i rekonstrukcije šibenskog aluminijaša, koji je još uvijek u većinskom vlasništvu države i u kojem je ukupno zaposleno oko 1.700 radnika, odobrili su Hrvatski fond za privatizaciju, ministarstva gospodarstva i financija te Nadzorni odbor TLM-a.

Rok za prikupljanje ponuda za kupnju pojedinih dijelova TLM-a je 24. svibnja, a već početkom lipnja, doznaje se u TLM-u, trebao bi biti oglašen natječaj za prodaju tvornica valjanih i prešanih proizvoda, s 930 zaposlenih.

Prema planu, preostali dio tog najvećeg šibenskog poduzeća, TLM d.d., s oko 500 zaposlenih zasad bi ostao u većinskom vlasništvu HFP-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙