FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZOO Zagreb: naš direktor nije ubojica životinja

ZAGREB, 22. travnja 2005. (Hina) - Zaposlenici Zoološkog vrta Zagrebodbacili su tvrdnje da ih je direktor ZOO-a Mladen Anić maltretirao tenaređivao okrutna ubojstva životinja, priopćila je danas Sindikalnapodružnica Sindikata radnika u komunalnim i srodnim djelatnostimaHrvatske.
ZAGREB, 22. travnja 2005. (Hina) - Zaposlenici Zoološkog vrta Zagreb odbacili su tvrdnje da ih je direktor ZOO-a Mladen Anić maltretirao te naređivao okrutna ubojstva životinja, priopćila je danas Sindikalna podružnica Sindikata radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske.

Niti je naš direktor ubojica životinja, niti smo mi maltretirani jadnici koji se o tome ne usude govoriti, ističe se u Izjavi jednoglasno donesenoj na današnjem sastanku Podružnice kojem je nazočilo 50 zaposlenika ZOO-a.

Zaposlenici su direktoru Aniću izrazili punu podršku i lojalnost, a bivše kolege pozvali da prestanu blatiti ustanovu u kojoj više ne rade.

Pozivajući se na priču bivše zaposlenice zagrebačkog ZOO-a, mediji su objavili da je Anić fizički i psihički maltretirao svoje zaposlenike te naređivao okrutna ubijanja i zlostavljanja životinja.

Priču je potom, preko medija, pojačao još jedan zaposlenik tvrdeći da je s još najmanje desetak kolega sudjelovao u stravičnom umlaćivanju deve sjekirom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙