FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatsko izaslanstvo na misi za novog Papu u Rimu

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Državno izaslanstvo RepublikeHrvatske, predvođeno predsjednikom Hrvatskog sabora Vladimirom Šeksom sudjelovat će u nedjelju u Rimu na misi na Trgu Svetog Petra na kojojće njemački kardinal Joseph Ratzinger biti inauguriran za novogpoglavara Katoličke crkve.
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Državno izaslanstvo Republike Hrvatske, predvođeno predsjednikom Hrvatskog sabora Vladimirom Šeksom sudjelovat će u nedjelju u Rimu na misi na Trgu Svetog Petra na kojoj će njemački kardinal Joseph Ratzinger biti inauguriran za novog poglavara Katoličke crkve.

Kako je u četvrtak priopćeno iz Ureda predsjednika Sabora, uz predsjednika Šeksa i njegovu suprugu Anicu Resler Šeks, Republiku Hrvatsku će na inauguraciji Pape Benedikta XVI. službeno predstavljati potpredsjednica Vlade i ministrica branitelja, obitelji i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor.

Ispred ureda Predsjednika Republike Hrvatske Stjepana Mesića svečanoj misi će nazočiti pročelnik kabineta predsjednika Republike Hrvatske Hrvoje Cvitanović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙