FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PBZ AMEX: povoljniji uvjeti za potrošačke i gotovinske kredite putem kartica

ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Kartičarska kuća PBZ AmericanExpress (AMEX) uvela je za korisnike American Express osobnih karticapovoljnije uvjete za potrošačke i gotovinske kredite Privredne bankeZagreb (PBZ) s otplatom putem American Express kartica, objavili sudanas iz PBZ AMEX-a.
ZAGREB, 21. travnja 2005. (Hina) - Kartičarska kuća PBZ American Express (AMEX) uvela je za korisnike American Express osobnih kartica povoljnije uvjete za potrošačke i gotovinske kredite Privredne banke Zagreb (PBZ) s otplatom putem American Express kartica, objavili su danas iz PBZ AMEX-a.

Tako su kamatne stope za potrošačke kredite snižene sa 13 na 10,38 posto, a rok otplate je produžen s dosadašnje tri do 24 rate, na tri do 36 rata. Jednokratna naknada za obradu kredita iznosi 1,5 posto od iznosa kredita, dok efektivna kamatna stopa (EKS) za rok otplate od 36 mjeseci iznosi 12,03 posto.

Ovisno o vrsti kartice, odobravaju se iznosi kredita do 60 tisuća kuna, uz mogućnost ugovaranja dodatnih iznosa ovisno o specifičnim zahtjevima korisnika.

I novi uvjeti gotovinskih kredita uključuju nižu kamatnu stopu i duže rokove otplate kredita. Za korisnike American Express osobnih kartica kamatna stopa na ove kredite je snižena s 11,98 na 10,98 posto, a rok otplate je produžen s tri do 24 rata, na dvije do 36 rata.

Jednokratna naknada za obradu ovih kredita iznosi 4 posto za isplatu kredita na tekući račun te 2 posto za isplatu kredita na American Express karticu. EKS za isplatu na American Express karticu iznosi 13,09 posto, odnosno 14,72 posto za isplatu na tekući račun za rok otplate od 36 mjeseci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙