FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenija: Žrtve prometne nesreće još uvijek nisu identificirane

ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Istraga o prometnoj nesreću uSloveniji, u kojoj je u utorak poslijepodne poginulo osam ljudi, jošuvijek nije urodila podacima o identitetu žrtava, a hrvatskiveleposlanik u Ljubljani Mario Nobilo u stalnom je kontaktu saslovenskim ministarstvima unutarnjih i vanjskih poslova, doznaje se usrijedu iz ureda glasnogovornice Ministarstva vanjskih poslova ieuropskih integracija (MVPEI).
ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Istraga o prometnoj nesreću u Sloveniji, u kojoj je u utorak poslijepodne poginulo osam ljudi, još uvijek nije urodila podacima o identitetu žrtava, a hrvatski veleposlanik u Ljubljani Mario Nobilo u stalnom je kontaktu sa slovenskim ministarstvima unutarnjih i vanjskih poslova, doznaje se u srijedu iz ureda glasnogovornice Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI).

"Postupak identifikacije je u tijeku i još se uvijek ne može sa sigurnošću tvrditi da su među poginulima hrvatski državljani", rečeno je iz ureda glasnogovornice.

Nesreća koja se dogodila nedaleko od Trebnja, na cestovnom pravcu Ljubljana - Novo Mesto, jedna je od najtežih prometnih nesreća u Sloveniji u proteklih deset godina.

Pretpostavlja se da je uzrok lančanog sudara nepravilno pretjecanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙