FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenija: Osam mrtvih u prometnoj nesreći

LJUBLJANA,19. travnja 2005.(Hina) - Osam osoba je poginulo a četiri suozlijeđene u jednoj od najtežih prometnih nesreća u Sloveniji uzadnjih desetak godina do koje je došlo u utorak nešto poslije 15 satina cesti nedaleko mjesta Trebnje, na pravcu Ljubljana - Novo Mesto.
LJUBLJANA,19. travnja 2005.(Hina) - Osam osoba je poginulo a četiri su ozlijeđene u jednoj od najtežih prometnih nesreća u Sloveniji u zadnjih desetak godina do koje je došlo u utorak nešto poslije 15 sati na cesti nedaleko mjesta Trebnje, na pravcu Ljubljana - Novo Mesto.

Kako su u utorak navečer za slovensku agenciju STA izjavili predstavnici policije, istraga o uzrocima nesreće još je u tijeku, a nije poznat niti identitet poginulih. Dio njih izgorio je u zapaljenim automobilima u lančanom sudaru do kojega je došlo nakon što su se na cesti, vozeći iz suprotnih pravaca, okrznuli kombi ljubljanske registracije i teretno vozilo za prijevoz osobnih automobila zagrebačkih registaracijskih pločica.

Kako javljaju slovenski mediji, veći dio poginulih je iz mjesta Trebnje, a prema navodima policije vjerojatni je uzrok nesreće nepravilno pretjecanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙