FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Polančec: dovršetak privatizacije Slobodne za 14 dana

ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Privatizacija Slobodne Dalmacijetrebala bi biti dovršena vrlo skoro odnosno u idućih 14 dana, izjavioje danas potpredsjednik hrvatske Vlade i predsjednik Upravnog odboraHrvatskog fonda za privatizaciju (UO HFP) Damir Polančec prilikomparafiranja Ugovora HFP-a i Orca za osnivanje javno-privatnogpartnerstva (JPP) u Sunčanom Hvaru.
ZAGREB, 20. travnja 2005. (Hina) - Privatizacija Slobodne Dalmacije trebala bi biti dovršena vrlo skoro odnosno u idućih 14 dana, izjavio je danas potpredsjednik hrvatske Vlade i predsjednik Upravnog odbora Hrvatskog fonda za privatizaciju (UO HFP) Damir Polančec prilikom parafiranja Ugovora HFP-a i Orca za osnivanje javno-privatnog partnerstva (JPP) u Sunčanom Hvaru.

Uspješnim dovršavanjem pregovora i parafiranjem Ugovora s Orcom, kao partnerom državi za JPP u Sunčanom Hvaru, hrvatska Vlada i UO HFP, naglasio je Polančec, potvrđuju da su na dobrom putu u vezi ubrzavanja procesa privatizacije.

Podsjetio je i da su u razdoblju od prva tri i pol mjeseca ove godine završene privatizacijske priče nekoliko vrlo velikih privatizacijskih, kako ih je nazvao, slučajeva. Tako je, kaže, uz prvu fazu Sunčanog Hvara uspješno završena i privatizacija PIK-ova Belje i Vrbovec te PPK Valpova.

Polančec je, uz to, danas pred novinarima kazao i da javno obećava da će se u HFP-u sada "svim silama baciti" na posao oko privatizacije Slobodne Dalmacije, koji je također, kako je kazao, prilično "vremešan privatizacijski slučaj".

Vjeruje da će i taj slučaj, kojeg zapravo, kaže, i ne možemo zvati slučaj jer je Slobodna Dalmacija priznati medijski brand, uspješno privatizacijski završiti u idućih 14 dana.

O privatizaciji Slobodne Dalmacije pregovara se sa zagrebačkim Europapress Holdingom, koji je HFP-u, prema informacijama s početka travnja, dostavio konačni prijedlog ugovora o kupnji dionica te medijske kuće.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙