FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka i nizozemska priznanja hrvatskim kampovima

ZAGREB, 19. travnja 2005. (Hina) - Kamp "Poljana" kod Malog Lošinja,koji je za ovu godinu dobio najviše priznanje njemačkog auto-klubaADAC "Žuta tabla", ove godine očekuje više njemačkih kampista negolani, a priznanje ADAC-a ih, kako napominju iz toga kampa, obvezuje dasvojim gostima ponude još kvalitetniju uslugu.
ZAGREB, 19. travnja 2005. (Hina) - Kamp "Poljana" kod Malog Lošinja, koji je za ovu godinu dobio najviše priznanje njemačkog auto-kluba ADAC "Žuta tabla", ove godine očekuje više njemačkih kampista nego lani, a priznanje ADAC-a ih, kako napominju iz toga kampa, obvezuje da svojim gostima ponude još kvalitetniju uslugu.

"Žuta tabla" je najviše priznanje koje ADAC-ova kamp-inspekcija može dati nekom kampu, a "Poljana" ga je dobila za kvalitetu sanitarnih prostorija, ukupnog uređenja kampa i parcelizaciju. Taj je kamp za sada jedini hrvatski kamp koji je dobio to priznanje ADAC-a, a posebno je predstavljen i u njihovom kamping vodiču "ADAC Camping Caravaning Fuehrer", koji je najtiražniji europski kamping vodič sa više od milijun čitatelja.

U sklopu kampa "Poljana" osim 30 mobilnih kućica, 24 bungalova i oko 400 kamp mjesta gostima su na raspolaganju i posebni objekti za invalide, praonica, lučica za čamce, trgovina, restoran i drugi ugostiteljski objekti te sportski tereni.

Kapacitet kampa, koji je otvoren od sredine ožujka do početka listopada, je 1.500 osoba dnevno, a lani su, kako napominju, u špicu sezone imali i 1.800 osoba dnevno. Prošle je godine taj kamp obilježio 30 godina rada.

Osim toga priznanja kampu "Poljana" ADAC je za ovu godinu još 20-ak hrvatskih kampova označio kvalitetnim, a u njihovom ovogodišnjem kamping vodiču ukupno su predstavljena 93 hrvatska kampa.

Hrvatski su kampovi ove godine dobili i priznanja nizozemskih kamp stručnjaka koji su pak kamp "Zaton" u blizini Nina i Zadra proglasili "Kampom godine 2005", te ga uvrstili u svoj "ANWB", drugi po veličini vodič (iza ADAC-ovog) za kampiranje u Europi.

Pozitivnu ocjenu Nizozemaca dobio je i kamp "Bijela Uvala" u blizini Poreča, i to kao najbolje uređeni kamp.

O tim je priznanjima hrvatskim kampovima danas izvijestila i austrijska novinska agencije APA.

(Hina) xgple/xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙