FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KB Dubrava: međunarodni mikrokirurški tečaj

ZAGREB, 19. travnja 2005. (Hina) - U Kliničkoj bolnici (KB) Dubravaprošloga je tjedna održan 4. međunarodni mikrokirurški tečaj uorganizaciji Odjela za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetskukirurgiju KB-a Dubrava, Hrvatskog društva za plastičnu,rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju i Medicinskog fakultetaSveučilišta u Zagrebu.
ZAGREB, 19. travnja 2005. (Hina) - U Kliničkoj bolnici (KB) Dubrava prošloga je tjedna održan 4. međunarodni mikrokirurški tečaj u organizaciji Odjela za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju KB-a Dubrava, Hrvatskog društva za plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju i Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Radi se o tečaju prve kategorije trajnog usavršavanja liječnika Medicinskog fakulteta, koji se tijekom protekle četiri godine razvio u jedan od najboljih mikrokirurških tečajeva u ovom dijelu Europe, priopćeno je iz KB-a Dubrava.

Na tečaju su sudjelovati specijalisti i specijalizanti kirurgije, plastične kirurgije, maksilofacijalne kirurgije i ORL-a iz Hrvatske, Slovenije i Italije, kako bi stekli teorijska i praktična znanja s područja mikrokirurgije krvnih žila i živaca.

Kao predavači nastupili su neki svjetski poznati kirurzi te većina vodećih stručnjaka iz područja mikrokirurške rekonstrukcije u Hrvatskoj, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙