FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovarsko-srijemska županija -Iz Fonda za regionalni razvoj 5,5 milijuna kuna

VINKOVCI,18. travnja(Hina) - U Vinkovcima su danas potpisani ugovori okorištenju bespovratnih sredstava Fonda za regionalni razvoj RH zagradove i općine Vukovarsko-srijemske županije u ukupnom iznosu od 5,5milijuna kuna.
VINKOVCI,18. travnja(Hina) - U Vinkovcima su danas potpisani ugovori o korištenju bespovratnih sredstava Fonda za regionalni razvoj RH za gradove i općine Vukovarsko-srijemske županije u ukupnom iznosu od 5,5 milijuna kuna.

Ugovore su potpisali vukovarsko-srijemski župan Nikola Šafer, gradonačelnici Iloka i Županje Zvonimir Dragun i Ivan Grigić te načelnici 14 vukovarsko-srijemskih općina. Najveća sredstva, u iznosima po 800.000 kuna, odobrena su gradu Županji i općinama Ivankovo i Gradište za izgradnju kolektora i sustava odvodnje dok će grad Ilok i preostalih 12 općina sredstva utrošiti za izgradnju i modernizaciju cestovne infrastrukture i izgradnju vodovodne mreže.

Po riječima župana Nikole Šafera, tijekom protekle tri godine sredstvima Fonda za regionalni razvoj financirano je u Vukovarsko-srijemskoj županiji više od trideset projekata u ukupnom iznosu od oko 20 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙