FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Djelatnik talijanskog veleposlanstva poginuo u sudaru

ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - U sudaru s osobnim automobilomjutros je na raskrižju u Remetincu poginuo 46-godišnji motociklist,djelatnik talijanskog veleposlanstva u Zagrebu, doznaje se uzagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 18. travnja 2005. (Hina) - U sudaru s osobnim automobilom jutros je na raskrižju u Remetincu poginuo 46-godišnji motociklist, djelatnik talijanskog veleposlanstva u Zagrebu, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Motociklist, čiji identitet policija nije željela otkriti, poginuo je nakon što mu je 36-godišnji vozač "isuzu campa" na raskrižju Karlovačke ulice i Brezovičke ceste jutros iza 9 sati oduzeo prednost. Osobni automobil na raskrižju je skrenuo u lijevo kada je iz suprotnog smjera na motociklu "suzuki 650" naišao 46-godišnji Talijan. Došlo je do sudara, nakon kojega je motociklist sletio s ceste i udario u metalnu ogradu obližnje trgovine "Motoprom".

Po riječima policijske glasnogovornice Gordane Vulama, motociklist je poginuo na mjestu nesreće, iako je imao zaštitnu kacigu. Nije željela otkriti njegov identitet niti dužnost koju je obavljao u veleposlanstvu, no kazala je kako nije riječ o diplomatu.

Protiv 36-godišnjeg vozača, hrvatskog državljanina, koji je skrivio nesreću policija je najavila kaznenu prijavu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙