FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: teško ozlijeđen motorist i njegov suvozač

SPLIT, 6. travnja 2005. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći, što seoko 14,50 sati dogodila na Jadranskoj magistrali u Kaštel Sućurcu, usudaru motocikla s osobnim automobilom teško su ozlijeđeni vozač isuvozač na moticiklu splitskih registracijskih oznaka, izvijestio jenačelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske upraveNinoslav Ćurić.
SPLIT, 6. travnja 2005. (Hina) - U teškoj prometnoj nesreći, što se oko 14,50 sati dogodila na Jadranskoj magistrali u Kaštel Sućurcu, u sudaru motocikla s osobnim automobilom teško su ozlijeđeni vozač i suvozač na moticiklu splitskih registracijskih oznaka, izvijestio je načelnik Ureda načelnika splitsko-dalmatinske Policijske uprave Ninoslav Ćurić.

Obojica ozlijeđenih imali su zaštitne kacige. Kako se doznaje u splitskoj Kliničkoj bolnici, izvan su životne opasnosti.

Vozač osobnog automobila marke "škode", također splitskih oznaka, nije ozlijeđen. Nesreća se dogodila kad se na raskrižju Jadranske magistrale i lokalne ceste vozač osobnog automobila s lokalne ceste uključivao na glavnu prometnicu, a motocikl pretjecao kolonu vozila zbog čega su se sudarili motocikl i "škoda", kazao je Ćurić.

(Hina) xdstr yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙