FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosovo: Snažna eksplozija u sjedištu stranke Vetona Surroia

PRIŠTINA,18. travnja 2005.(Hina) - U nedjelju iza 22 sata odjeknula jeu središtu Prištine snažna eksplozija do koje je došlo u sjedištukosovske oporbene parlamentarne stranke "Ora", čelnika Vetona Surroia, u kojoj je lakše ozlijeđeno troje maloljetnika te je u sjedištustranke počinjena materijalna šteta.
PRIŠTINA,18. travnja 2005.(Hina) - U nedjelju iza 22 sata odjeknula je u središtu Prištine snažna eksplozija do koje je došlo u sjedištu kosovske oporbene parlamentarne stranke "Ora", čelnika Vetona Surroia, u kojoj je lakše ozlijeđeno troje maloljetnika te je u sjedištu stranke počinjena materijalna šteta.

Čelnik stranke, novinar i izdavač Veton Surroi ocijenio je eksploziju kao nasilan politički napad.

Policija istražuje okolnosti eksplozije, a za sada nema uhićenih niti osumnjičenih.

Glasnogovornik Kosovske policijske službe Refki Morina izjavio je da je u 22 sata i 10 minuta u zgradi u kojoj je smještena stranka eksplodirala eksplozivna naprava te da je ozlijeđeno troje maloljetnika, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni kućama.

. Morina je kazao da su postrojbe KFOR-a, Kosovske policijske službe i policije UNMIK-a izišli na mjesto događaja no da za sada nisu poznati počinitelji niti motivi napada.

Ulica Majke Tereze u središtu grada, u kojoj je došlo do bombaškog napada, blokirana je za promet.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙