FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rugova proglasio dan žalosti zbog smrti Envera Haradinaja

PRIŠTINA,15.travnja.2005(Hina) - Predsjednik Kosova Ibrahim Rugovaobjavio je u petak navečer da će nedjelja, dan kada će biti pokopanEnver Haradinaj, bivši istaknuti borac Oslobodilačke vojske Kosova ibrat bivšeg premijera Kosova Ramusha Haradinaja, biti dan žalosti naKosovu.
PRIŠTINA,15.travnja.2005(Hina) - Predsjednik Kosova Ibrahim Rugova objavio je u petak navečer da će nedjelja, dan kada će biti pokopan Enver Haradinaj, bivši istaknuti borac Oslobodilačke vojske Kosova i brat bivšeg premijera Kosova Ramusha Haradinaja, biti dan žalosti na Kosovu.

"U povodu ubojstva borca za slobodu Oslobodilačke vojske Kosova, Envera Haradinaja predsjednik Kosova Ibrahim Rugova je proglasio ndjelju, dan pogreba, danom žalosti za cijelo Kosovo", stoji u priopćenju iz ureda kosovskog predsjednika.

Enver Haradinaj, bivši borac Oslobodilačke vojske Kosova ubijen je iz vatrenog oružja u petak oko 15 sati u blizini sela Raushiqa kod Peći na zapadu Kosova.

Situacija na području Peći i Dečana, gdje je ubijen Enver Haradinaj je trenutno mirna. Policija još uvijek nije objavila nikakve dodatne podatke o ovom ubojstvu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙