FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Županja: susreti mladih Đakovačke i srijemske biskupije

ŽUPANJA,16. travnja(HINA) - Na inicijativu Ureda za pastoral mladihĐakovačke i srijemske biskupije u Županji su danas pod geslom "Koje linade u pozivu našemu" održani 9. susreti mladih te biskupije.
ŽUPANJA,16. travnja(HINA) - Na inicijativu Ureda za pastoral mladih Đakovačke i srijemske biskupije u Županji su danas pod geslom "Koje li nade u pozivu našemu" održani 9. susreti mladih te biskupije.

Na susretima se okupilo više od 2000 mladih Đakovačke i srijemske biskupije.

Okupljene u sportskoj dvorani županjske Gimnazije pozdravio je đakovački i srijemski biskup dr. Marin Srakić zahvalivši im što su, kako je rekao, došli "podmladiti i što podmlađuju crkvu đakovačku i srijemsku".

Riječi dobrodošlice mladima uputili su i dekan županjskog dekanata Ivan Varoščić i gradonačelnik Županje Ivan Grigić.

Nakon otvaranja susreta predavanje na temu "Koje li nade u pozivu našem" održao je fra Žarko Relota, a potom su sudionici susreta nastavili rad u radionicima.

Misno slavlje u župnoj crkvi Mučeništva sv. Ivana Krstitelja poslijepodne je predvodio đakovački i srijemski biskup dr. Marin Srakić.

Deveti susreti mladih Đakovačke i srijemske biskupije završili su večernjim koncertom na županjskom Trgu kralja Tomislava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙