FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KK Gospić Industrogradnja: zaštitili smo svoju košarkašicu

GOSPIĆ, 16. travnja 2005. (Hina) - Vodstvo Ženskog košarkaškog klubaGospić-Industrogradnja odbacilo je danas na konferenciji za novinareoptužbe da svojoj košarkašici koja je prijavila pokušaj silovanja nijepružio primjerenu zaštitu.
GOSPIĆ, 16. travnja 2005. (Hina) - Vodstvo Ženskog košarkaškog kluba Gospić-Industrogradnja odbacilo je danas na konferenciji za novinare optužbe da svojoj košarkašici koja je prijavila pokušaj silovanja nije pružio primjerenu zaštitu.

Policijska uprava ličko-senjska izvijestila je jučer da je zbog sumnje da je silovao 28-godišnju američku košarkašicu koja igra za KK Gospić-Industrogradnju uhitila 57-godišnjeg J.M. iz Bilaja.

Na konferenciji za novinare ŽKK Gospić-Industrogradnja, u povodu ocjene u medijima da klub košarkašici nije pružio dovoljnu zaštitu, predsjednik i direktor kluba Niko Brkljačić i Milan Kolić rekli su da takve tvrdnje i diskreditacije s ogorčenjem odbacuju.

Taj, u Europi poznati ženski košarkaški klub, svojoj je košarkašici pružio svu zaštitu koju je ona zatražila, rekli su čelnici kluba, dodavši da su je premjestili zajedno s još jednom košarkašicom, također američkom državljankom u drugi hotel, te joj ponudili sporazumni raskid ugovora, kao što je i tražila.

Na konferenciji je bila i košarkašica K.M.J., koja je među ostalim izjavila da se želi zahvaliti vodstvu kluba koji će joj ostati u uspomeni kao vrlo korektan i prijateljski te da je od kluba dobila svu potrebnu zaštitu koju je tražila, zahvalivši što joj je dan pristanak na traženi raskid ugovora.

Javnosti se danas obratio i muškarac J.M. kojeg je policija osumnjičila za pokušaj silovanja. "Riječ je o montiranom procesu, političkom progonu i medijskom linču, optužbe odbacujem i najavljujem tužbe protiv medija koji su objavili priopćenje ličko-senjske policijske uprave, ističe se u izjavi osumnjičenog J.M.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙