FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Uskrs fest 2005." 17. travnja u "Lisinskom"

ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Ovogodišnji "Uskrs fest" održat ćese 17. travnja u Koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog" u Zagrebupod nazivom "Dođosmo mu se pokloniti!", najavili su na današnjojkonferenciji za novinare organizatori - Ured za mlade Hrvatskebiskupske konferencije i Hrvatski katolički radio.
ZAGREB, 14. travnja 2005. (Hina) - Ovogodišnji "Uskrs fest" održat će se 17. travnja u Koncertnoj dvorani "Vatroslava Lisinskog" u Zagrebu pod nazivom "Dođosmo mu se pokloniti!", najavili su na današnjoj konferenciji za novinare organizatori - Ured za mlade Hrvatske biskupske konferencije i Hrvatski katolički radio.

Na tom tradicionalnom festivalu, koji se održava već 24. godinu za redom, nastupit će 20 izvođača s do sada neizvedenim skladbama. Skladbe je, kako je rečeno, odabrao stručni ocjenjivački sud nakon natječaja na koji su prijavljene 52.

Po riječima umjetničkog direktora Festivala Slavka Nedića, Festival će otvoriti Ivana Husar i Matija Dedić, a čin otvorenja je posvećen netom preminulom papi Ivanu Pavlu II.

Kao i svake godine, bit će dodijeljene nagrade za prvo, drugo i treće mjesto te nagrada "Glasa Koncila" za najbolji tekst, najbolju pjesmu po mišljenju samih izvođača i najbolju pjesmu po ocjeni slušatelja. Za tridesetgodišnje bavljenje popularnom duhovnom glazbom posebno će priznanje biti uručeno Čedi Antoliću.

Kako su najavili organizatori, na ovogodišnjem će uskrsnom festivalu biti predstavljena i himna hrvatske mladeži u povodu ovogodišnjega Svjetskog susreta mladih u Koelnu.

(Hina) xkt yaz

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙